For å få tilgang til MOOC-en "IKT i læring" (15 studiepoeng) i regi av NTNU, må du lage en brukerkonto i læringsplattformen Canvas hos BIBSYS. Vil du lese mer om MOOC-en først, så gå til websiden som presenterer MOOC-en. Dersom du har konto allerede, og bare vil logge inn, så gå til lenken i steg 3.

Steg 1

Gå til https://bibsys.instructure.com/enroll/LK4C4W for å registrere deg, og følg instruksjonene. Det er ingen frist - du kan bli med akkurat når det passer deg.

Steg 2 (viktig)

Når du har registrert deg, så får du en e-post fra "BIBSYS Canvas". Klikk lenken. Først i dette steget blir du bedt om å lage passord. Dersom du ikke får e-post, så sjekk spam-mappen din. Fungerer det fortsatt ikke så ta kontakt med Svend Andreas Horgen.

Steg 3

Lag et bokmerke med følgende adresse: http://iie.ntnu.no/fag/iktlmooc/logginn.php. Gå til denne hver gang du skal jobbe med MOOC-en. Velg deretter "Kurs" ... og "IKT i læring".

Videohjelp

Her kan du se video av registreringsprosessen

Har du allerede Canvas-konto hos BIBSYS?

Dersom du har konto hos BIBSYS allerede (for eksempel fordi du har tatt Smart læring fra NTNU, IKT for lærere fra Høgskolen i Østfold eller andre MOOC-er) så kan du logge inn med den eksisterende BIBSYS-brukeren din. Kryss av for det valget når du har gjort steg 1.